Dansschool Fuse.

De dansschool waar dans & sport een beleving is en niet zomaar een uurtje sporten. Danslessen, sportlessen, evenementen, workshops, kinderfeestjes, demonstraties, recreatief of prestatie gericht, voor ieder wat wils!

Bij ‘Dansschool Fuse’ zijn er danslessen voor kids vanaf 2 jaar. De lessen bij dansschool Fuse worden op zo’n manier aangeboden met als doel dat onze dansers een goede technische basis leren en tegelijkertijd een super leuke tijd hebben. Naast danslessen hebben wij ons aanbod verder uitgebreid naar diverse sportlessen waaronder: Pilates, Yoga, Zumba & Fullbody Workout (indoor & outdoor)

Op dit moment geven wij diverse dans- & sportlessen in Terheijden, Breda, Made Raamsdonksveer, Rijen & Teteringen.

Onze kernwaarden ‘professionaliteit’ en ‘betrokkenheid’ bieden u de garantie voor onbeperkte groei mogelijkheden.
Wij geven  dansers ook buiten de lessen veel extra aandacht door het aanbieden van wedstrijden, optredens, kinderdisco etc. of het volgen van workshops binnen en buiten de dansschool. Daarnaast organiseren wij ieder jaar een eindshow, feestavonden en een danskamp voor onze dansers en sporters.

Mede door de professionele dans- & sportdocenten wil Fuse zich profileren als een sfeervolle dansschool die voor jong en oud toegankelijk is.

Enthousiast? Proeflessen zijn gratis en iedereen is welkom om eens binnen te komen lopen.
Voor een proefles kunt u het beste van tevoren mailen naar info@dansschoolfuse.nl.
U krijgt persoonlijk advies en de docenten worden op de hoogte gebracht van de betreffende proefles.