DOCENTEN:

Djordy Vogel

 


STREETDANCE / HIPHOP
WEDSTRIJDTEAMS

Hi allemaal,
Mijn naam is Djordy Vogel en ik ben afgestudeerd aan de Dansopleiding te Utrecht. Op dit moment ben ik werkzaam als professioneel choreograaf / dansdocent en heb ik gewerkt als internationaal choreograaf voor o.a Etoile International in Italië, ook heb ik als assistent-choreograaf van Senna Amarnis een theaterproductie mogen maken.
De afgelopen jaren heb ik al veel ervaring mogen opdoen door het geven van verschillende workshops in het binnen en buitenland en heb ik al een aantal jaren dans & lesgeef ervaring binnen Hiphop. 

Alfonso Kaoma


BREAKDANCE

Al van jongs af aan vind ik breakdance geweldig en op mijn 11de ben ik voor het eerst op les gegaan. Tijdens deze lessen is mijn b-boy naam ontstaan; Flowdo.

Ik treed vaak op met jazz legende Hans Dulfer en geef daarnaast les voor diverse organisaties.  In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de kinderen plezier hebben en een eigen stijl ontwikkelen.

Bij dansschool Fuse heb ik voor het eerst in 2015 les gegeven en erg blij dat ik als ‘invaldocent’ ben doorgegroeid tot mijn eigen breakdance lessen. COME AND JOIN! Elke dinsdag & vrijdag in Terheijden!

Anouk van der Lee


PEUTERDANS
KIDSDANCE
STREETDANCE

Mijn naam is Anouk van der Lee en ben woonachtig in Dongen.
Ik heb al heel lang een grote passie voor dansen wat ervoor heeft gezorgd dat ik nu met veel plezier studeer aan de dansacademie voor danseducatie op Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Het overdragen van mijn passie aan de kinderen is iets wat ik het liefste doe. De kinderen uitdagen en vooral plezier laten beleven is wat ik heel belangrijk vind tijdens mijn lessen.
Ik wil mezelf nog veel gaan ontwikkelen als docent en daarom hoop ik dat de ervaringen bij Fuse mij weer verder helpen en nieuwe ideeën en gedachtes brengen.

Maaike Verstralen


STREETDANCE – HIPHOP

Hoi allemaal, mijn naam is Maaike Verstralen en woonachtig in Tilburg. Als klein meisje van 4 ben ik begonnen met dansen.  Inmiddels afgestudeerd aan de Dansacademie te Tilburg (juli 2016) en klaar om van mijn passie mijn beroep te maken.

Ik geef in verschillende stijlen les zoals klassiek ballet, modern en jazz, maar mijn passie ligt vooral in streetdance en hiphop wat ik dan ook voor Fuse verzorg tijdens de danslessen!

Britta van Bergeijk


PILATES
YIN YOGA
BBB – WORKOUT

Van jongs af aan ben ik verslingerd aan dans en inmiddels ben ik afgestudeerd als docent dans aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg.
Naast het geven van danslessen ben ik al jaren actief in de sport en geef ik met veel liefde en plezier groepslessen. Naast dat sporten leuk en gezellig moet zijn vind ik het belangrijk dat er veilig bewogen wordt en dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Ik geef jou net dat extra zetje wat je nodig hebt om daarna voldaan uit de les te komen.

Bij Fuse geef ik de Pilates en Yin Yoga. Ik hoop je dan ook te zien in één van mijn lessen.

Femke Nuijten


OPRICHTSTER/ EIGENARESSE
PEUTERDANS
KIDSDANCE
HIPHOP – STREETDANCE
WEDSTRIJDTEAMS

Vanaf januari 2013 is een droom werkelijkheid geworden en ben ik mijn eigen dansschool begonnen die inmiddels gevestigd is in Terheijden, Breda, Rijen, Raamsdonksveer & Teteringen.

Ik afgestudeerd aan de HBO opleiding sportmarketing (juni 2015). Hiervoor heb ik ook mijn MBO -CIOS afgerond (juni 2009) en heb ik het afgelopen jaar mijn AALO Hiphop Tech 2 behaald (December 2016).

Mijn passie en liefde voor dans wil ik binnen de dansschool kunnen overdragen. In elke les makkelijk en moeilijker dansmateriaal combineren, zodat het voor iedereen haalbaar, maar ook een uitdaging is. De expressie van de bewegingen en muzikaliteit is het belangrijkste tijdens  mijn  danslessen.
Bij dansschool Fuse wil ik dat we onze leerlingen stimuleren door middel van vernieuwende stof, goede muziek en een juiste energie.

Margot Kerstens


MODERN 7+
DANSEN MET EEN BEPERKING

Hallo allemaal,
Mijn naam is Margot Kerstens en ik woon in Etten-Leur. In 2014 ben ik afgestuurd als dans- bewegingstherapeut, maar omdat dans het allermooiste is wat er bestaat, wilde ik graag nog aan de dansacademie studeren. Komend jaar studeer ik af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Academie voor Danseducatie.

Wat ik het allerliefste les geef, is moderne dans, wat ik ook bij Fuse geef.
Ik wil je graag uitdagen om het beste uit jezelf te halen op technisch, maar ook op performance gebied. Hard werken vind ik erg belangrijk, net als het plezier natuurlijk!

Eva Dam


KIDSDANCE
HIPHOP / STREETDANCE

Naast danser in het hoogste team van dansschool Fuse, demoteam: All Eyes On Us, ben ik het seizoen 2016/2017 doorgestroomd als hulpjuf tijdens de regulaire danslessen in Breda bij Femke. Inmiddels vanaf september 2018 gestart met het geven van mijn eigen danslessen.

Dans vind ik het allermooiste wat er is en om mijn plezier te kunnen delen met nieuwe dansers vind ik geweldig.

Skip Broekhorst

 


KIDS BALLET
BALLET 7+
FULLBODY WORKOUT

Celine Koenraads


HIPHOP – STREETDANCE
MODERN CONTEMPORARY
SELECTIE -/ WEDSTRIJDTEAMS
SHOWTEAM 12+
HEELS 16+

Ik ben Celine en ik ben afgestudeerd als allround professioneel danser, dansdocent en choreograaf. Als uitvoerend danser heb ik opgetreden achter artiesten zoals Sylvia Samson (in aanwezigheid van de koninklijke familie), bij evenementen als UEFA Womens EURO en bij merken zoals L’oreal X Kinki Kappers. Ook heb ik een ruime ervaring in lesgeven en choreograferen. Mijn favoriete dansstijlen zijn hiphop, feminine en contemporary. Ik vind het erg leuk mijn kennis en visie met mensen te delen en probeer elke leerling iets bij te brengen, zowel in dans als op andere vlakken. Ik ben van mezelf een erg kalm persoon, maar zodra mijn les begint spat de energie er vanaf! Mijn kracht is dan ook de energie, motivatie en het enthousiasme gecombineerd met de interesse, een luisterend oor en begrip voor zowel binnen en buiten mijn lessen. Ik hoop jullie snel te zien in een van mijn danslessen!

Maud Willems


KIDSDANCE
HIPHOP / STREETDANCE

Hoi allemaal, Ik ben Maud en vanaf seizoen ’19/’20 dansjuf bij Fuse. De afgelopen jaren heb ik als hulpjuf meegedraaid in de lessen van Femke en ben ik hier opgeleid tot zelfstandige dansjuf. Super veel zin om nu echt met alle dansers aan de slag te gaan. Naast dansjuf, dans ik zelf in het demoteam “All Eyes On Us” om me ook op dit vlak te blijven ontwikkelen. Je komt me tegen in de danslessen op donderdagmiddag in Breda. Ik hoop je dan ook te zien in een van deze streetdance lessen!

Demi Vandervorst


PEUTERDANS
KIDSDANCE
HIPHOP – STREETDANCE
SHOWTEAM T/M 11JR
SELECTIETEAM
BBB – BODYSHAPE

Sinds augustus 2019 ben ik afgestudeerd van het Albeda Dans College als professioneel allround danseres. Als uitvoerend danser heb ik al heel wat toffe opdrachten mogen uitvoeren; ik ben namelijk achtergrond danseres bij de tour van Armin van Buuren geweest. Ik heb in verschillende tv programma’s zoals IDOLS & De BZT show mogen dansen, maar heb ook veel achtergrond gedanst bij o.a MR. Probz, Kensington, Ronnie Flex etc..
Hiernaast geef ik al geruime tijd verschillende dans/groepslessen en geef dit dan ook met al mijn enthousiasme, liefde en passie voor dans. Onwijs veel zin om nu ook met jullie samen te gaan werken, jullie heerlijk te laten bewegen en jullie van alles bij te leren over verschillende dansstijlen!

Graag tot ziens in één van mijn lessen!

Debby Gijselmans


ZUMBA
HITT

Ik ben Debby Gijselman en geboren op 23  oktober 1974.

Al 13 jaar heb ik een fulltime baan als hoofd receptie bij Recreatiepark d’n Mastendol in Rijen.

Daarnaast geeft ik al vanaf mijn 16 jaar les in alles op het gebied van aerobics en dance. Ik ben begonnen als invaller en heb daarna voor een langere periode 20 uur per week gegeven tot dat mijn dochter werd geboren in 2001. Daarna heb ik af en aan overal een paar uurtjes les gegeven. Naast het lesgeven, mn werk en mn dochter ben ik zelf erg fanatiek in de fitnessruimte. Zoals je ziet ben ik een bezige bij!

Sinds september 2015 geef ik les bij Dansschool Fuse op locatie Raamsdonkveer. Ik begon als invaller maar ben min of meer blijven plakken. Ik geef op dit moment de les Zumba Dance op donderdag avond met aansluitend een half uurtje Combi-fit. Mijn gasten zijn zeer fanatiek en daar hou ik van.

Ik laat ze zweten maar wil vooral dat zij zich voldaan voelen. In mijn les wordt er hard gewerkt maar hebben we zeker ook veel lol!

 

Jimmy Raedts


FULLBODY WORKOUT
COMMERCIAL CLASS 16+

Dansen doe ik al sinds dat ik 7 jaar oud ben. Momenteel ben ik afgestuurd als professioneel allround danser/danscoördinator. Het was altijd mijn doel om van dansen mijn werk te maken. Met veel passie en doorzettingsvermogen heb ik met verschillende grote namen mogen werken o.a Armin Van Buuren, Eva Simons, Jeroen van Koningsbruggen, Holland’s Got Talent, Belgium’s Got Talent en Idols. Naast het commerciële werkveld ben ik ook zeer actief als docent in verschillende stijlen zoals, Urban pop Commercial, Female styles, Jazz , Modern, Heels & Hiphop.
Tijdens mijn lessen gaan we focussen op uithoudingsvermogen, oppikvermogen en clean dansen. Mijn lessen hebben tot slot altijd een technische twist.

Jacqueline Vermeulen


YOGA (flow & workout)
SAMEN FIT 50+
STEPS WORKOUT
BBB – BODYSHAPE
TABO – SHAPE

Mijn Yoga vaardigheden heb ik al vroeg opgedaan in India, waar ik 3 maanden heb rondgetrokken. Deze vaardigheden heb ik hier in Nederland uitgebreid met de Yin Yoga, Tibitaanse Yoga en een milde Yang/ Hatta Yoga.
Omdat ik een grote interesse heb in Sport en Bewegen ben ik verschillende opleidingen zoals Bodyshape, Steps en Pilates gaan volgen en heb ik 4 jaar, 3 keer in de week, intensief  Tacoyo beoefend om allround inzetbaar te zijn. Hiernaast heb ik geruime tijd op een sportschool gewerkt als fitnesstrainer en ik heb ik hier ervaring opgedaan over revalidatie en blessures.
 
Mijn lessen zijn gericht op het soepel houden van het lichaam met daarnaast spierversterkende oefeningen.
Sport, bewegen en gezonde voeding zijn mijn passie en wat is er mooier dan je passie met andere te delen.
 

Luuk van den Berg

FULL BODY WORKOUT
OUDER – KIND BOOTCAMP

 

 

Julia Westerings


YOGA

Hoi! Ik ben Julia. Juul mag ook. Geboren in 1982 te Oosterhout en nog altijd woon ik daar met mijn 3 mannen van 47, 14 en 13.

Ik ben gek op yoga. Al vanaf het eerste moment dat ik op de mat stond, al weer vele jaren geleden, vond ik puzzelstukjes van mezelf. Yoga heeft me door heel wat moeilijke perioden heen gesleept én het brengt me ook nog steeds plezier.
Sinds 2014 deel ik deze passie met anderen in mijn lessen.

In alles wat ik doe geloof ik vooral in het leren begrijpen en voelen van je eigen lijf en je behoeftes.
Daarom zijn de yogalessen die ik geef divers. Actie en inspanning maar ook rustig en ontspannen en alles daar tussen in. Uit verschillende yoga stijlen ( denk aan; hatha, kriya, restorative, vinyasa en yin) gebruik ik elementen om een unieke ervaring te creëren.
Dat alles wil ik je laten ervaren. Ik kan je de tools geven maar je moet het zelf gaan doen. Een beetje uit je comfortzone komen en op je eigen ontdekkingsreis gaan. En ja, dat kan op momenten confronterend zijn maar misschien wel veel vaker bijzonder mooi en interessant. Zo vind je je eigen unieke ik.

Naast het lesgeven zit ik nog wekelijks met mijn neus in de studieboeken of ben ik in opleiding. Heerlijk vind ik het om mijn kennis te vergroten op het gebied van filosofie , zelfontplooiing, yoga, en coaching.
Als ik daarna nog tijd overhoud ga ik graag ergens thee drinken of lekker eten. In gesprek zijn met anderen over van alles en nog wat.

Nu je meer weet over mij en wat ik doe ben ik enorm nieuwsgierig maar jou. Laten we wat gaan beleven, voelen en ervaren!!