FUSE DOCENTEN

Debby Gijselman

ZUMBA – COMBIFIT

Ik ben Debby Gijselman en geboren op 23  oktober 1974. Ik woon sinds 4 jaar in Rijen.

Al 13 jaar heb ik een fulltime baan als hoofd receptie bij Recreatiepark d’n Mastendol in Rijen.

Daarnaast geeft ik al vanaf mijn 16 jaar les in alles op het gebied van aerobics en dance. Ik ben begonnen als invaller en heb daarna voor een langere periode 20 uur per week gegeven tot dat mijn dochter werd geboren in 2001. Daarna heb ik af en aan overal een paar uurtjes les gegeven. Naast het lesgeven, mn werk en mn dochter ben ik zelf erg fanatiek in de fitnessruimte. Zoals je ziet ben ik een bezige bij!

Sinds september 2015 geef ik les bij Dansschool Fuse op locatie Raamsdonkveer. Ik begon als invaller maar ben min of meer blijven plakken. Ik geef op dit moment de les Zumba Dance op donderdag avond met aansluitend een half uurtje Combi-fit. Mijn gasten zijn zeer fanatiek en daar hou ik van.

Ik laat ze zweten maar wil vooral dat zij zich voldaan voelen. In mijn les wordt er hard gewerkt maar hebben we zeker ook veel lol!

Alfonso Kaoma  

BREAKDANCE

Al van jongs af aan vind ik breakdance geweldig en op mijn 11de ben ik voor het eerst op les gegaan. Tijdens deze lessen is mijn b-boy naam ontstaan; Flowdo.

Ik treed vaak op met jazz legende Hans Dulfer en geef daarnaast les voor diverse organisaties.  In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de kinderen plezier hebben en een eigen stijl ontwikkelen.

Bij dansschool Fuse heb ik voor het eerst in 2015 les gegeven en erg blij dat ik als ‘invaldocent’ ben doorgegroeid tot mijn eigen breakdance lessen. COME AND JOIN! Elke dinsdag & vrijdag in Terheijden!

Annemarie Cools  

PEUTERDANS
POWERYOGA
DANSLES MET EEN BEPERKING

Rethinking Bodies. Opnieuw nadenken over je lijf, over dans, over het leven. In Antwerpen heb ik, Annemarie Cools, de bijscholing Rethinking Bodies gevolgd. Dit ging over dansen met mensen met een beperking. Daar ben ik er achter gekomen dat ik heel veel affiniteit heb met deze bijzondere doelgroep: ik vind het fantastisch om met mensen met een beperking (wat voor beperking dan ook) te werken. Ik heb ook als danser in de voorstelling PITSTOP gedanst: in deze voorstelling werkten professionele dansers samen met mensen met een beperking. Dit vond ik een heel bijzondere en waardevolle ervaring.

In de lessen die ik ga geven, vind ik het belangrijk dat danstechniek samen komt met dansexpressie en improvisatie. Ik zie dans als een manier om me te uiten, om mezelf te laten zien, maar vooral om plezier te hebben! Ik hoop dit gedachtegoed ook op mijn leerlingen te kunnen overbrengen. Dansplezier staat in mijn lessen altijd op nummer 1. Om dansplezier te creëren is een veilige, warme sfeer in de les heel belangrijk en daarbij vindt ik dat iedere leerling aandacht en complimenten verdient. Zin om van elke dansles een feestje te maken! Elke woensdag dansles voor kinderen met een motorische beperking en dansles voor kinderen met een verstandelijke beperking.

Stephanie Pecriaux 

HIPHOP / STREETDANCE
SELECTIETEAM

Ik ben Stephanie Pecriaux, geboren en getogen in Belgisch Limburg en 2 jaar geleden heb ik het Belgische leven ingeruild voor Rotterdam.

Zolang ik mij kan herinneren ben ik bezig geweest met dans en in al die jaren heb ik heel veel mooie dingen mogen doen van in producties dansen tot televisiewerk en zoveel meer. Sinds mijn 15de geef ik les en nadat ik gedwongen moest stoppen met mijn eigen actieve danscarrière door een blessure ben ik mij hier meer op gaan focussen. De afgelopen 10 jaar ben ik mijzelf als dansdocent dan ook verder gaan ontwikkelen en heb ik de kans gekregen om verschillende dansers en teams te coachen naar een (semi)-professioneel niveau.

Ik ervaar heel veel voldoening wanneer ik mijn leerlingen zie groeien en ontplooien tot een danser met een eigen karakter. In mijn lessen staat de danser als individu dan ook centraal en werk ik veel aan muzikaliteit, techniek en zelfexpressie.

Sean Ovington

KIDS BOOTCAMP
FULLBODY WORKOUT

Mijn ambities zijn om kinderen en mensen om mij heen net zo enthousiast als mezelf te maken over sport en samen zijn.

De opleiding ( CIOS Sport leider Afgestudeerd ) die ik heb gevolgd is dan ook gevormd uit lesgeven en hierdoor ben ik al veel ervaren om met diverse leeftijden te werken.

Mijn hobby’s zijn voornamelijk buitensporten, zoals Hiken, Klimmen, Mountainbiken, kanoën ,Duiken en nog andere extreme sporten. Daarnaast ben ik  de mede organisator van Summer sport Week Made!

Femke Nuijten

EIGENARESSE
PEUTERDANS
KIDSDANCE
HIPHOP – STREETDANCE
SELECTIE & DEMOTEAMS

Vanaf januari 2013 is een droom werkelijkheid geworden en ben ik mijn eigen dansschool begonnen die inmiddels gevestigd is in Terheijden, Breda, Raamsdonksveer & Teteringen :-).

Naast het beheren van dansschool Fuse ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding sportmarketing (juni 2015). Hiervoor heb ik ook mijn MBO -CIOS afgerond (juni 2009) en heb ik het afgelopen jaar mijn AALO Hiphop Tech 2 behaald (December 2016).

Mijn passie en liefde voor dans wil ik binnen de dansschool kunnen overdragen. In elke les makkelijk en moeilijker dansmateriaal combineren, zodat het voor iedereen haalbaar, maar ook een uitdaging is. De expressie van de bewegingen en muzikaliteit is het belangrijkste tijdens  mijn  danslessen.
Bij dansschool Fuse wil ik dat we onze leerlingen stimuleren door middel van vernieuwende stof, goede muziek en een juiste energie.

Margot Kerstens 

MODERN

Hallo allemaal,
Mijn naam is Margot Kerstens en ik woon in Etten-Leur. In 2014 ben ik afgestuurd als dans- bewegingstherapeut, maar omdat dans het allermooiste is wat er bestaat, wilde ik graag nog aan de dansacademie studeren. Komend jaar studeer ik af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Academie voor Danseducatie.

Wat ik het allerliefste les geef, is moderne dans, wat ik ook bij Fuse geef.
Ik wil je graag uitdagen om het beste uit jezelf te halen op technisch, maar ook op performance gebied. Hard werken vind ik erg belangrijk, net als het plezier natuurlijk!

20862301_10159122348715257_546680614_o

Eva Dam

KIDSDANCE
HIPHOP / STREETDANCE

Naast danser in het hoogste team van dansschool Fuse, demoteam: All Eyes On Us, ben ik het seizoen 2016/2017 doorgestroomd als hulpjuf tijdens de regulaire danslessen in Breda bij Femke. Inmiddels vanaf september 2018 gestart met het geven van mijn eigen danslessen.

Dans vind ik het allermooiste wat er is en om mijn plezier te kunnen delen met nieuwe dansers vind ik geweldig.

MAAIKE VERSTRALEN

Maaike Verstralen

PEUTERDANS
KIDSDANCE
STREETDANCE – HIPHOP

Hoi allemaal, mijn naam is Maaike Verstralen en woonachtig in Tilburg. Als klein meisje van 4 ben ik begonnen met dansen.  Inmiddels afgestudeerd aan de Dansacademie te Tilburg (juli 2016) en klaar om van mijn passie mijn beroep te maken.

Ik geef in verschillende stijlen les zoals klassiek ballet, modern en jazz, maar mijn passie ligt vooral in streetdance en hiphop wat ik dan ook voor Fuse verzorg tijdens de danslessen!

Thijs Schuurmans

KIDS -GYM
KIDS – BOOTCAMP