FUSE DOCENTEN

Debby Gijselman

ZUMBA – COMBIFIT

Ik ben Debby Gijselman en geboren op 23  oktober 1974. Ik woon sinds 4 jaar in Rijen.

Al 13 jaar heb ik een fulltime baan als hoofd receptie bij Recreatiepark d’n Mastendol in Rijen.

Daarnaast geeft ik al vanaf mijn 16 jaar les in alles op het gebied van aerobics en dance. Ik ben begonnen als invaller en heb daarna voor een langere periode 20 uur per week gegeven tot dat mijn dochter werd geboren in 2001. Daarna heb ik af en aan overal een paar uurtjes les gegeven. Naast het lesgeven, mn werk en mn dochter ben ik zelf erg fanatiek in de fitnessruimte. Zoals je ziet ben ik een bezige bij!

Sinds september 2015 geef ik les bij Dansschool Fuse op locatie Raamsdonkveer. Ik begon als invaller maar ben min of meer blijven plakken. Ik geef op dit moment de les Zumba Dance op donderdag avond met aansluitend een half uurtje Combi-fit. Mijn gasten zijn zeer fanatiek en daar hou ik van.

Ik laat ze zweten maar wil vooral dat zij zich voldaan voelen. In mijn les wordt er hard gewerkt maar hebben we zeker ook veel lol!

Alfonso Kaoma  

BREAKDANCE

Al van jongs af aan vind ik breakdance geweldig en op mijn 11de ben ik voor het eerst op les gegaan. Tijdens deze lessen is mijn b-boy naam ontstaan; Flowdo.

Ik treed vaak op met jazz legende Hans Dulfer en geef daarnaast les voor diverse organisaties.  In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de kinderen plezier hebben en een eigen stijl ontwikkelen.

Bij dansschool Fuse heb ik voor het eerst in 2015 les gegeven en erg blij dat ik als ‘invaldocent’ ben doorgegroeid tot mijn eigen breakdance lessen. COME AND JOIN! Elke dinsdag & vrijdag in Terheijden!

Anouk van der Lee  

PEUTERDANS
KIDSDANCE
STREETDANCE

Mijn naam is Anouk van der Lee en ben woonachtig in Dongen.
Ik heb al heel lang een grote passie voor dansen wat ervoor heeft gezorgd dat ik nu met veel plezier studeer aan de dansacademie voor danseducatie op Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg. Het overdragen van mijn passie aan de kinderen is iets wat ik het liefste doe. De kinderen uitdagen en vooral plezier laten beleven is wat ik heel belangrijk vind tijdens mijn lessen.
Ik wil mezelf nog veel gaan ontwikkelen als docent en daarom hoop ik dat de ervaringen bij Fuse mij weer verder helpen en nieuwe ideeën en gedachtes brengen.

Suzanne uit den Bosch 

DANSEN MET EEN BEPERKING
KIDS GYM
KIDS BOOTCAMP
FULLBODY WORKOUT

In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat dans en beweging zeer belangrijk is voor mij. Ik mag elke dag genieten van dans, sport en beweging. Deze wil ik dan ook graag overbrengen op andere, om zo zoveel mogelijk mensen te kunnen laten bewegen.

Mijn passie hiervoor heb ik ontdekt bij 5O’clock en DOX. Ik wilde dan ook dolgraag doorstromen naar een dansopleiding, na een klein uitstap naar Oefentherapie Mensendieck ben ik gestart met de Academie voor Danseducatie in Tilburg. In de zomer van 2019 heb ik deze afgerond, net zoals mijn opleiding bij de AALO tot Personal Trainer. In de jaren die gaan komen wil ik deze twee passies combineren om zoveel mogelijk mensen te kunnen laten bewegen. Bij Fuse mag ik deze twee passies gaan combineren in alle verschillende lessen die ik mag gaan geven. Zo geef ik onder andere de danslessen aan kinderen waarbij bewegen iets minder vanzelfsprekend is en geef ik een aantal bootcamps voor kids, jeugd & volwassenen.

Sean Ovington

KIDS BOOTCAMP
FULLBODY WORKOUT

Mijn ambities zijn om kinderen en mensen om mij heen net zo enthousiast als mezelf te maken over sport en samen zijn.

De opleiding ( CIOS Sport leider Afgestudeerd ) die ik heb gevolgd is dan ook gevormd uit lesgeven en hierdoor ben ik al veel ervaren om met diverse leeftijden te werken.

Mijn hobby’s zijn voornamelijk buitensporten, zoals Hiken, Klimmen, Mountainbiken, kanoën ,Duiken en nog andere extreme sporten. Daarnaast ben ik  de mede organisator van Summer sport Week Made!

Femke Nuijten

OPRICHTSTER
PEUTERDANS
KIDSDANCE
HIPHOP – STREETDANCE
SELECTIE & DEMOTEAMS

Vanaf januari 2013 is een droom werkelijkheid geworden en ben ik mijn eigen dansschool begonnen die inmiddels gevestigd is in Terheijden, Breda, Raamsdonksveer & Teteringen :-).

Naast het beheren van dansschool Fuse ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding sportmarketing (juni 2015). Hiervoor heb ik ook mijn MBO -CIOS afgerond (juni 2009) en heb ik het afgelopen jaar mijn AALO Hiphop Tech 2 behaald (December 2016).

Mijn passie en liefde voor dans wil ik binnen de dansschool kunnen overdragen. In elke les makkelijk en moeilijker dansmateriaal combineren, zodat het voor iedereen haalbaar, maar ook een uitdaging is. De expressie van de bewegingen en muzikaliteit is het belangrijkste tijdens  mijn  danslessen.
Bij dansschool Fuse wil ik dat we onze leerlingen stimuleren door middel van vernieuwende stof, goede muziek en een juiste energie.

Margot Kerstens 

MODERN

Hallo allemaal,
Mijn naam is Margot Kerstens en ik woon in Etten-Leur. In 2014 ben ik afgestuurd als dans- bewegingstherapeut, maar omdat dans het allermooiste is wat er bestaat, wilde ik graag nog aan de dansacademie studeren. Komend jaar studeer ik af aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Academie voor Danseducatie.

Wat ik het allerliefste les geef, is moderne dans, wat ik ook bij Fuse geef.
Ik wil je graag uitdagen om het beste uit jezelf te halen op technisch, maar ook op performance gebied. Hard werken vind ik erg belangrijk, net als het plezier natuurlijk!

20862301_10159122348715257_546680614_o

Eva Dam

KIDSDANCE
HIPHOP / STREETDANCE

Naast danser in het hoogste team van dansschool Fuse, demoteam: All Eyes On Us, ben ik het seizoen 2016/2017 doorgestroomd als hulpjuf tijdens de regulaire danslessen in Breda bij Femke. Inmiddels vanaf september 2018 gestart met het geven van mijn eigen danslessen.

Dans vind ik het allermooiste wat er is en om mijn plezier te kunnen delen met nieuwe dansers vind ik geweldig.

MAAIKE VERSTRALEN

Maaike Verstralen

STREETDANCE – HIPHOP

Hoi allemaal, mijn naam is Maaike Verstralen en woonachtig in Tilburg. Als klein meisje van 4 ben ik begonnen met dansen.  Inmiddels afgestudeerd aan de Dansacademie te Tilburg (juli 2016) en klaar om van mijn passie mijn beroep te maken.

Ik geef in verschillende stijlen les zoals klassiek ballet, modern en jazz, maar mijn passie ligt vooral in streetdance en hiphop wat ik dan ook voor Fuse verzorg tijdens de danslessen!

Celine Koenraads

HIPHOP – STREETDANCE
MODERN CONTEMPORARY

Ik ben Celine en ik ben afgestudeerd als allround professioneel danser, dansdocent en choreograaf. Als uitvoerend danser heb ik opgetreden achter artiesten zoals Sylvia Samson (in aanwezigheid van de koninklijke familie), bij evenementen als UEFA Womens EURO en bij merken zoals L’oreal X Kinki Kappers. Ook heb ik een ruime ervaring in lesgeven en choreograferen. Mijn favoriete dansstijlen zijn hiphop, feminine en contemporary. Ik vind het erg leuk mijn kennis en visie met mensen te delen en probeer elke leerling iets bij te brengen, zowel in dans als op andere vlakken. Ik ben van mezelf een erg kalm persoon, maar zodra mijn les begint spat de energie er vanaf! Mijn kracht is dan ook de energie, motivatie en het enthousiasme gecombineerd met de interesse, een luisterend oor en begrip voor zowel binnen en buiten mijn lessen. Ik hoop jullie snel te zien in een van mijn danslessen!