DOCENTEN

Djordy Vogel


STREETDANCE / HIPHOP
AFRO -/DANCEHALL
SELECTIE-/WEDSTRIJDTEAMS

Hi allemaal,
Mijn naam is Djordy Vogel en ik ben afgestudeerd aan de Dansopleiding te Utrecht. Op dit moment ben ik werkzaam als professioneel choreograaf / dansdocent en heb ik gewerkt als internationaal choreograaf voor o.a Etoile International in Italië, ook heb ik als assistent-choreograaf van Senna Amarnis een theaterproductie mogen maken.
De afgelopen jaren heb ik al veel ervaring mogen opdoen door het geven van verschillende workshops in het binnen en buitenland en heb ik al een aantal jaren dans & lesgeef ervaring binnen Hiphop. 

Alfonso Kaoma


BREAKDANCE

Al van jongs af aan vind ik breakdance geweldig en op mijn 11de ben ik voor het eerst op les gegaan. Tijdens deze lessen is mijn b-boy naam ontstaan; Flowdo.

Ik treed vaak op met jazz legende Hans Dulfer en geef daarnaast les voor diverse organisaties.  In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de kinderen plezier hebben en een eigen stijl ontwikkelen.

Bij dansschool Fuse heb ik voor het eerst in 2015 les gegeven en erg blij dat ik als ‘invaldocent’ ben doorgegroeid tot mijn eigen breakdance lessen. COME AND JOIN! Elke dinsdag & vrijdag in Terheijden!

Anouk van der Lee


PEUTERDANS
KIDSDANCE
STREETDANCE / HIPHOP

Mijn naam is Anouk van der Lee en ben woonachtig in Breda.
Ik heb al heel lang een grote passie voor dansen wat ervoor heeft gezorgd dat ik met veel plezier studeerde aan de dansacademie voor danseducatie op Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg.
Inmiddels ben ik afgestudeerd en is mijn passie overdagen aan andere dansers iets wat ik het liefste doe. De leerlingen in mijn lessen uitdagen en plezier laten beleven is wat ik heel belangrijk vind tijdens mijn lessen.
Ik wil mezelf nog veel gaan ontwikkelen als docent en daarom hoop ik dat de ervaringen bij Fuse mij weer verder helpen en nieuwe ideeën en gedachtes brengen.

Bibi Cornelisse


FULLBODY WORKOUT 

Mijn naam is Bibi, woonachtig met mijn gezin in Oosterhout. Stilzitten bestaat niet in mijn woordenboek. Ik werk parttime als werkvoorbereider bij een technisch bedrijf, geef ook Ladies bootcamp lessen en heb een eigen bedrijfje in sieraden & accessoires. Qua sport houd ik van crossfit, bootcamp en hardlopen. Ca. 2 jaar geleden ben ik me naast het volgen van crossfit lessen ook meer gaan verdiepen in voeding en andere manieren van bewegen, hier was bootcamp een onderdeel van. Bij vraag naar een speciale les alleen voor dames ben ik die samen met 2 andere leden gestart, inmiddels 3 dagen op 2 locaties. Ik vind het belangrijk dat m’n lessen leuk en toegankelijk zijn voor iedereen en hoop dat mensen na m’n les met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Femke Nuijten


OPRICHTSTER/ EIGENARESSE
PEUTERDANS
KIDSDANCE
HIPHOP / STREETDANCE
SELECTIE-/WEDSTRIJDTEAMS

Vanaf januari 2013 is een droom werkelijkheid geworden en ben ik mijn eigen dansschool begonnen die inmiddels gevestigd is in Terheijden, Breda, Rijen, Raamsdonksveer & Teteringen.

Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding sportmarketing (juni 2015). Hiervoor heb ik ook mijn MBO -CIOS afgerond (juni 2009) en heb ik mijn AALO Hiphop Tech 2 behaald (December 2016).

Mijn passie en liefde voor dans wil ik binnen de dansschool kunnen overdragen. In elke les makkelijk en moeilijker dansmateriaal combineren, zodat het voor iedereen haalbaar, maar ook een uitdaging is. De expressie van de bewegingen en muzikaliteit is het belangrijkste tijdens  mijn  danslessen.
Bij dansschool Fuse wil ik dat we onze leerlingen stimuleren door middel van vernieuwende stof, goede muziek en een juiste energie.

Celine Koenraads


HIPHOP – STREETDANCE
HIPHOP FEMININE
MODERN CONTEMPORARY
WEDSTRIJDTEAMS
AFRO – DANCEHALL
HEELS CLASS 16+
BBB – WORKOUT

Ik ben Celine en ik ben afgestudeerd als allround professioneel danser, dansdocent en choreograaf. Als uitvoerend danser heb ik opgetreden met verschillende artiesten, 2x voor de koninklijke familie en bij verschillende grote events en merken. Ook heb ik een ruime ervaring in lesgeven en choreograferen, wat ik al sinds mijn 14e doe. Mijn favoriete dansstijlen zijn hiphop, feminine en heels class. Ik vind het erg leuk mijn kennis en visie met mensen te delen en probeer elke leerling iets bij te brengen, zowel in dans als op andere vlakken. In het dagelijkse leven ben ik vrij kalm van aard, in mijn lessen gaat het er anders aan toe.. Drillen, energie, motivatie en enthousiasme zijn mijn key-punten. Een gecombineerde les van performance en techniek. Plezier halen door samen iets moois te creëren zodat elke danser met een trots gevoel naar huis gaat.  Ik hoop jullie snel te zien in een van mijn danslessen!

Margot Kerstens


MODERN 8+
DANSEN MET EEN BEPERKING

Hallo allemaal,
Mijn naam is Margot Kerstens en ik woon in Etten-Leur. In 2014 ben ik afgestuurd als dans- bewegingstherapeut, maar omdat dans het allermooiste is wat er bestaat, wilde ik graag nog aan de dansacademie studeren. In 2015 ben ik afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Academie voor Danseducatie.

Wat ik het allerliefste les geef, is moderne dans, wat ik ook bij Fuse geef.
Ik wil je graag uitdagen om het beste uit jezelf te halen op technisch, maar ook op performance gebied. Hard werken vind ik erg belangrijk, net als het plezier natuurlijk!

Eva Dam


KIDSDANCE
HIPHOP / STREETDANCE

Naast danser in het hoogste team van dansschool Fuse, demoteam: All Eyes On Us, ben ik het seizoen 2016/2017 doorgestroomd als hulpjuf tijdens de regulaire danslessen in Breda bij Femke. Inmiddels vanaf september 2018 gestart met het geven van mijn eigen danslessen.

Dans vind ik het allermooiste wat er is en om mijn plezier te kunnen delen met nieuwe dansers vind ik geweldig.

Skip Boekhorst


KIDS BALLET
BALLET 7+
BBB BODYSHAPE
KIDSDANCE 
STREETDANCE / HIPHOP

Debby Gijselmans


ZUMBA
HITT

Ik ben Debby Gijselman en geboren op 23  oktober 1974.

Al 13 jaar heb ik een fulltime baan als hoofd receptie bij Recreatiepark d’n Mastendol in Rijen.

Daarnaast geeft ik al vanaf mijn 16 jaar les in alles op het gebied van aerobics en dance. Ik ben begonnen als invaller en heb daarna voor een langere periode 20 uur per week gegeven tot dat mijn dochter werd geboren in 2001. Daarna heb ik af en aan overal een paar uurtjes les gegeven. Naast het lesgeven, mn werk en mn dochter ben ik zelf erg fanatiek in de fitnessruimte. Zoals je ziet ben ik een bezige bij!

Sinds september 2015 geef ik les bij Dansschool Fuse op locatie Raamsdonkveer. Ik begon als invaller maar ben min of meer blijven plakken. Ik geef op dit moment de les Zumba Dance op donderdag avond met aansluitend een half uurtje Combi-fit. Mijn gasten zijn zeer fanatiek en daar hou ik van.

Ik laat ze zweten maar wil vooral dat zij zich voldaan voelen. In mijn les wordt er hard gewerkt maar hebben we zeker ook veel lol!

 

Jimmy Raedts


STREETDANCE / HIPHOP

Dansen doe ik al sinds dat ik 7 jaar oud ben. Momenteel ben ik afgestuurd als professioneel allround danser/danscoördinator. Het was altijd mijn doel om van dansen mijn werk te maken. Met veel passie en doorzettingsvermogen heb ik met verschillende grote namen mogen werken o.a Armin Van Buuren, Eva Simons, Jeroen van Koningsbruggen, Holland’s Got Talent, Belgium’s Got Talent en Idols. Naast het commerciële werkveld ben ik ook zeer actief als docent in verschillende stijlen zoals, Urban pop Commercial, Female styles, Jazz , Modern, Heels & Hiphop.
Tijdens mijn lessen gaan we focussen op uithoudingsvermogen, oppikvermogen en clean dansen. Mijn lessen hebben tot slot altijd een technische twist.

Pleun Kalshoven


STREETDANCE / HIPHOP

Hoi allemaal!
Mijn naam is Pleun en ik dans al zolang ik me kan herinneren. Begonnen in de peuterdans en uiteindelijk doorgegroeid naar de wedstrijdteams van Fuse. Ik maakte deel uit van All Eyes On Us en dit seizoen zit ik in MegaCrew The Bullet. Ik geef sinds dit seizoen officieel les bij Fuse. Ik heb vanaf 2019 als hulpjuf gedraaid bij verschillende lessen en ben zo klaargestoomd om zelf groepen te gaan draaien. Ik geef les in Raamsdonksveer, waar ik Streetdance/Hiphop geef. Ik streef naar uitdagende en leerzame lessen, met uiteraard veel lol en plezier.

Anne Warnier


KIDSDANCE
STREETDANCE / HIPHOP
SELECTIE-/WEDSTRIJDTEAM

Hoi hoi, ik ben Anne en ik kom uit Breda. De afgelopen jaren was ik te vinden in verschillende wedstrijd teams zoals All Eyes On Us, Top Notch, The Bullet, maar ook als hulpjuf in Breda. Sinds seizoen 2021/2022 ben ik gestart bij de urban dans opleiding in Utrecht. Op zaterdagochtend sta ik in de zaal als dansdocente bij de Peuterdans, Kidsdance, Hiphop 8-10JR en bij Wedstrijdteam Big Base. 

Dagmar Corbey


SELECTIETEAM 

 

Jeanette van Groesen


PILATES 

Ik ben Jeanette van Groesen, woon in Made met mijn man en zoon.
Al op jonge leeftijd hielp ik in de gymzaal als hulpjuf,  een opleiding volgde en ik kon zelf aan de slag.
Door mijn vaste baan in gehandicaptenzorg lukte het niet meer om te combineren.
Maar helaas, ik was inmiddels al besmet met het les-geef-virus. Vanaf 2006 ben ik weer groepslessen gaan geven, zoals aerobics, Burn en Xcore en allerlei freestyle lessen. Ik vind eigenlijk àlles leuk en probeer de mensen mee te nemen in mijn enthousiasme en tot het uiterste te gaan…
 
Sinds 2021 heb ik de opleiding Pilates afgerond. Ik vind hierin een mooie balans voor mezelf. Wellicht is het ook iets voor jou en zie ik je in de les!!

Melissa van Nispen


DANCE FIT
DANSEN MET EEN BEPERKING

 

Michelle Polak - Smits

 


SAMEN-FIT 50+
FULLBODY WORKOUT
KIDS GYM 4+
BOOTCAMP 8+
POWER WALK

 

Mijn naam is Michelle Polak en ik woon samen met mijn gezin in Terheijden.
Al vanaf dat ik het me kan herinneren heb ik een passie voor sport en bewegen. Als jong meisje zat ik op voetbal en dansles. Dit heb ik jarenlang met veel plezier gedaan.    
Een lange tijd ben ik werkzaam geweest als bedrijfsleidster in een winkel, waar ik er uiteindelijk toch achter kwam dat daar mijn hart niet echt lag.
Toen ik zwanger was besloot ik te stoppen en full- time moeder te worden. Na de geboorte van mijn 2 meiden in 2015 heb ik het sporten weer opnieuw opgepakt. Dit keer in de sportschool, waar ik met volle bak enthousiasme deelnam aan alle groepslessen. Daar begon mijn sportvuurtje weer te branden.

In 2018 kwam er dan ook een droom uit toen ik de mogelijkheid kreeg om zelf groepslessen te gaan geven, waaronder ook de kidslessen. Vanaf toen ben ik me steeds verder gaan ontwikkelen in diverse sportlessen en voeding, en heb ik naast een basis opleiding tot groepslesinstructeur ook mijn AALO kids instructeur en (kinder) gewichtsconsulent diploma’s behaald.

Sinds 2023 geef ik met veel enthousiasme de volwassen- en kids sportlessen op locaties Terheijden en Rijen, waarbij mijn passie wel echt ligt bij de kids. Ik vind het geweldig om de kids iets te mogen leren en mee te geven voor de toekomst. Wat ik verder wil bereiken is dat iedereen zich prettig voelt in mijn les. Iedereen kan mee doen op zijn/ haar niveau. Naast een corrigerende en motiverende rol zijn bij mij variatie en de fun factor erg belangrijk.
Mijn lessen sluit ik dan ook vaak af met een beetje lol!

Ik hoop jullie graag een keer te ontmoeten en met veel plezier te mogen ontvangen in één van mijn lessen!!  

Ria Heyns

 


YOGA – FLOW 

Ik ben Ria Heyns en sporten en bewegen zijn al vanaf mijn jeugd mijn passie. Helaas was ik toen niet in de gelegenheid om van mijn passie meer dan een hobby te maken. Ik heb aan karate gedaan en ik doe aan wielrennen in mijn vrije tijd. 
 
Op latere leeftijd kwam ik in de gelegenheid om meer met mijn passie te doen en heb ik een vijfjarige opleiding tot hatha yoga-docent gevolgd met als specialiteit pranayama (ademtraining) en deze succesvol afgerond. Omdat ik mezelf wil blijven ontwikkelen heb ik het diploma AALO Klassiek Pilates Level 1 behaald. Verder heb ik een opleiding ontspanningsmassage gevolgd en het daarbij behorende diploma Massagetherapeut behaald. 
Ook vind ik het interessant mij te blijven ontwikkelen op het gebied van bewustzijn, omdat lichaam en geest in harmonie dienen te zijn. 
 
Bij Fuse in Rijen geef ik op dinsdagavond yoga-les. Ik houd van een ontspannen sfeer in de groep, maar schuw een aantal pittiger oefeningen ook niet. Kom vooral een keer meedoen om te beoordelen of mijn lessen iets voor jou zijn!

Valerie Vermeer

 


HIPHOP 8+
HIPHOP 12+

Mijn naam is Valérie en dansen doe ik al sinds ik 5 jaar oud ben.
Het was altijd mijn doel om van dansen mijn werk te maken en inmiddels ben ik afgestudeerd aan de dansopleiding van Albeda in Rotterdam.
Op dit moment ben ik werkzaam als choreograaf/dansdocent.
Mijn favoriete dansstijlen zijn Hiphop, Commercial en Dancehall.
Dans is mijn passie en Ik vind het heel leuk om mijn passie, ervaring en liefde voor dans met iedereen te delen.
Als danser vind ik het nodig om mijzelf te blijven ontwikkelen in verschillende dansstijlen en aan de slag te gaan als uitvoerend danser.
Ik vind het belangrijk in mijn lessen dat naast dat er hard word gewerkt en er iets moois gecreëerd word er ook ruimte word gemaakt om plezier te hebben met elkaar en dat je elke keer weer met een goed gevoel weggaat.
Ik hoop je natuurlijk snel te zien in mijn lessen!