DOCENTEN:

Djordy Vogel


STREETDANCE / HIPHOP
AFRO -/DANCEHALL
SELECTIE-/WEDSTRIJDTEAMS

Hi allemaal,
Mijn naam is Djordy Vogel en ik ben afgestudeerd aan de Dansopleiding te Utrecht. Op dit moment ben ik werkzaam als professioneel choreograaf / dansdocent en heb ik gewerkt als internationaal choreograaf voor o.a Etoile International in Italië, ook heb ik als assistent-choreograaf van Senna Amarnis een theaterproductie mogen maken.
De afgelopen jaren heb ik al veel ervaring mogen opdoen door het geven van verschillende workshops in het binnen en buitenland en heb ik al een aantal jaren dans & lesgeef ervaring binnen Hiphop. 

Alfonso Kaoma


BREAKDANCE

Al van jongs af aan vind ik breakdance geweldig en op mijn 11de ben ik voor het eerst op les gegaan. Tijdens deze lessen is mijn b-boy naam ontstaan; Flowdo.

Ik treed vaak op met jazz legende Hans Dulfer en geef daarnaast les voor diverse organisaties.  In mijn lessen vind ik het belangrijk dat de kinderen plezier hebben en een eigen stijl ontwikkelen.

Bij dansschool Fuse heb ik voor het eerst in 2015 les gegeven en erg blij dat ik als ‘invaldocent’ ben doorgegroeid tot mijn eigen breakdance lessen. COME AND JOIN! Elke dinsdag & vrijdag in Terheijden!

Anouk van der Lee


PEUTERDANS
KIDSDANCE
STREETDANCE / HIPHOP

Mijn naam is Anouk van der Lee en ben woonachtig in Breda.
Ik heb al heel lang een grote passie voor dansen wat ervoor heeft gezorgd dat ik met veel plezier studeerde aan de dansacademie voor danseducatie op Fontys hogeschool voor de kunsten in Tilburg.
Inmiddels ben ik afgestudeerd en is mijn passie overdagen aan andere dansers iets wat ik het liefste doe. De leerlingen in mijn lessen uitdagen en plezier laten beleven is wat ik heel belangrijk vind tijdens mijn lessen.
Ik wil mezelf nog veel gaan ontwikkelen als docent en daarom hoop ik dat de ervaringen bij Fuse mij weer verder helpen en nieuwe ideeën en gedachtes brengen.

Bibi Cornelisse


FULLBODY WORKOUT 

Mijn naam is Bibi, woonachtig met mijn gezin in Oosterhout. Stilzitten bestaat niet in mijn woordenboek. Ik werk parttime als werkvoorbereider bij een technisch bedrijf, geef ook Ladies bootcamp lessen en heb een eigen bedrijfje in sieraden & accessoires. Qua sport houd ik van crossfit, bootcamp en hardlopen. Ca. 2 jaar geleden ben ik me naast het volgen van crossfit lessen ook meer gaan verdiepen in voeding en andere manieren van bewegen, hier was bootcamp een onderdeel van. Bij vraag naar een speciale les alleen voor dames ben ik die samen met 2 andere leden gestart, inmiddels 3 dagen op 2 locaties. Ik vind het belangrijk dat m’n lessen leuk en toegankelijk zijn voor iedereen en hoop dat mensen na m’n les met een voldaan gevoel naar huis gaan.

Britta van Bergeijk


PILATES
YIN YOGA

Van jongs af aan ben ik verslingerd aan dans en inmiddels ben ik afgestudeerd als docent dans aan de Fontys Academie voor Danseducatie in Tilburg.
Naast het geven van danslessen ben ik al jaren actief in de sport en geef ik met veel liefde en plezier groepslessen. Naast dat sporten leuk en gezellig moet zijn vind ik het belangrijk dat er veilig bewogen wordt en dat jij het beste uit jezelf kunt halen. Ik geef jou net dat extra zetje wat je nodig hebt om daarna voldaan uit de les te komen.

Bij Fuse geef ik de Pilates en Yin Yoga. Ik hoop je dan ook te zien in één van mijn lessen.

Femke Nuijten


OPRICHTSTER/ EIGENARESSE
PEUTERDANS
KIDSDANCE
HIPHOP / STREETDANCE
SELECTIE-/WEDSTRIJDTEAMS

Vanaf januari 2013 is een droom werkelijkheid geworden en ben ik mijn eigen dansschool begonnen die inmiddels gevestigd is in Terheijden, Breda, Rijen, Raamsdonksveer & Teteringen.

Ik ben afgestudeerd aan de HBO opleiding sportmarketing (juni 2015). Hiervoor heb ik ook mijn MBO -CIOS afgerond (juni 2009) en heb ik mijn AALO Hiphop Tech 2 behaald (December 2016).

Mijn passie en liefde voor dans wil ik binnen de dansschool kunnen overdragen. In elke les makkelijk en moeilijker dansmateriaal combineren, zodat het voor iedereen haalbaar, maar ook een uitdaging is. De expressie van de bewegingen en muzikaliteit is het belangrijkste tijdens  mijn  danslessen.
Bij dansschool Fuse wil ik dat we onze leerlingen stimuleren door middel van vernieuwende stof, goede muziek en een juiste energie.

Margot Kerstens


MODERN 8+
DANSEN MET EEN BEPERKING

Hallo allemaal,
Mijn naam is Margot Kerstens en ik woon in Etten-Leur. In 2014 ben ik afgestuurd als dans- bewegingstherapeut, maar omdat dans het allermooiste is wat er bestaat, wilde ik graag nog aan de dansacademie studeren. In 2015 ben ik afgestudeerd aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten, richting Academie voor Danseducatie.

Wat ik het allerliefste les geef, is moderne dans, wat ik ook bij Fuse geef.
Ik wil je graag uitdagen om het beste uit jezelf te halen op technisch, maar ook op performance gebied. Hard werken vind ik erg belangrijk, net als het plezier natuurlijk!

Eva Dam


KIDSDANCE
HIPHOP / STREETDANCE

Naast danser in het hoogste team van dansschool Fuse, demoteam: All Eyes On Us, ben ik het seizoen 2016/2017 doorgestroomd als hulpjuf tijdens de regulaire danslessen in Breda bij Femke. Inmiddels vanaf september 2018 gestart met het geven van mijn eigen danslessen.

Dans vind ik het allermooiste wat er is en om mijn plezier te kunnen delen met nieuwe dansers vind ik geweldig.

Skip Boekhorst


KIDS BALLET
BALLET 7+
BBB BODYSHAPE
KIDSDANCE 
STREETDANCE / HIPHOP

Celine Koenraads


HIPHOP – STREETDANCE
MODERN CONTEMPORARY
SELECTIE -/ WEDSTRIJDTEAMS
AFRO – DANCEHALL
SHOWTEAM
HEELS 16+
BBB – WORKOUT

Ik ben Celine en ik ben afgestudeerd als allround professioneel danser, dansdocent en choreograaf. Als uitvoerend danser heb ik opgetreden achter artiesten zoals Sylvia Samson (in aanwezigheid van de koninklijke familie), bij evenementen als UEFA Womens EURO en bij merken zoals L’oreal X Kinki Kappers. Ook heb ik een ruime ervaring in lesgeven en choreograferen. Mijn favoriete dansstijlen zijn hiphop, feminine en contemporary. Ik vind het erg leuk mijn kennis en visie met mensen te delen en probeer elke leerling iets bij te brengen, zowel in dans als op andere vlakken. Ik ben van mezelf een erg kalm persoon, maar zodra mijn les begint spat de energie er vanaf! Mijn kracht is dan ook de energie, motivatie en het enthousiasme gecombineerd met de interesse, een luisterend oor en begrip voor zowel binnen en buiten mijn lessen. Ik hoop jullie snel te zien in een van mijn danslessen!

Maud Willems


KIDSDANCE
HIPHOP / STREETDANCE

Hoi allemaal, Ik ben Maud en vanaf seizoen ’19/’20 dansjuf bij Fuse. De afgelopen jaren heb ik als hulpjuf meegedraaid in de lessen van Femke en ben ik hier opgeleid tot zelfstandige dansjuf. Super veel zin om nu echt met alle dansers aan de slag te gaan. Je komt me tegen in de danslessen op zaterdagochtend in Terheijden. Ik hoop je dan ook te zien in een van deze streetdance lessen!

Demi Vandervorst


PEUTERDANS
KIDSDANCE
HIPHOP – STREETDANCE
SHOWTEAMS
SELECTIE -/ WEDSTRIJDTEAMS
AFRODANCE
BBB – BODYSHAPE

Sinds augustus 2019 ben ik afgestudeerd van het Albeda Dans College als professioneel allround danseres. Als uitvoerend danser heb ik al heel wat toffe opdrachten mogen uitvoeren; ik ben namelijk achtergrond danseres bij de tour van Armin van Buuren geweest. Ik heb in verschillende tv programma’s zoals IDOLS & De BZT show mogen dansen, maar heb ook veel achtergrond gedanst bij o.a MR. Probz, Kensington, Ronnie Flex etc..
Hiernaast geef ik al geruime tijd verschillende dans/groepslessen en geef dit dan ook met al mijn enthousiasme, liefde en passie voor dans. Onwijs veel zin om nu ook met jullie samen te gaan werken, jullie heerlijk te laten bewegen en jullie van alles bij te leren over verschillende dansstijlen!

Graag tot ziens in één van mijn lessen!

Debby Gijselmans


ZUMBA
HITT

Ik ben Debby Gijselman en geboren op 23  oktober 1974.

Al 13 jaar heb ik een fulltime baan als hoofd receptie bij Recreatiepark d’n Mastendol in Rijen.

Daarnaast geeft ik al vanaf mijn 16 jaar les in alles op het gebied van aerobics en dance. Ik ben begonnen als invaller en heb daarna voor een langere periode 20 uur per week gegeven tot dat mijn dochter werd geboren in 2001. Daarna heb ik af en aan overal een paar uurtjes les gegeven. Naast het lesgeven, mn werk en mn dochter ben ik zelf erg fanatiek in de fitnessruimte. Zoals je ziet ben ik een bezige bij!

Sinds september 2015 geef ik les bij Dansschool Fuse op locatie Raamsdonkveer. Ik begon als invaller maar ben min of meer blijven plakken. Ik geef op dit moment de les Zumba Dance op donderdag avond met aansluitend een half uurtje Combi-fit. Mijn gasten zijn zeer fanatiek en daar hou ik van.

Ik laat ze zweten maar wil vooral dat zij zich voldaan voelen. In mijn les wordt er hard gewerkt maar hebben we zeker ook veel lol!

 

Jimmy Raedts


STREETDANCE / HIPHOP
COMMERCIAL CLASS 16+
SHOWTEAM

Dansen doe ik al sinds dat ik 7 jaar oud ben. Momenteel ben ik afgestuurd als professioneel allround danser/danscoördinator. Het was altijd mijn doel om van dansen mijn werk te maken. Met veel passie en doorzettingsvermogen heb ik met verschillende grote namen mogen werken o.a Armin Van Buuren, Eva Simons, Jeroen van Koningsbruggen, Holland’s Got Talent, Belgium’s Got Talent en Idols. Naast het commerciële werkveld ben ik ook zeer actief als docent in verschillende stijlen zoals, Urban pop Commercial, Female styles, Jazz , Modern, Heels & Hiphop.
Tijdens mijn lessen gaan we focussen op uithoudingsvermogen, oppikvermogen en clean dansen. Mijn lessen hebben tot slot altijd een technische twist.

Jacqueline Vermeulen


YOGA (flow & workout)
SAMEN FIT 50+
STEPS WORKOUT
BBB – BODYSHAPE
TABO – SHAPE

Mijn Yoga vaardigheden heb ik al vroeg opgedaan in India, waar ik 3 maanden heb rondgetrokken. Deze vaardigheden heb ik hier in Nederland uitgebreid met de Yin Yoga, Tibitaanse Yoga en een milde Yang/ Hatta Yoga.
Omdat ik een grote interesse heb in Sport en Bewegen ben ik verschillende opleidingen zoals Bodyshape, Steps en Pilates gaan volgen en heb ik 4 jaar, 3 keer in de week, intensief  Tacoyo beoefend om allround inzetbaar te zijn. Hiernaast heb ik geruime tijd op een sportschool gewerkt als fitnesstrainer en ik heb ik hier ervaring opgedaan over revalidatie en blessures.
 
Mijn lessen zijn gericht op het soepel houden van het lichaam met daarnaast spierversterkende oefeningen.
Sport, bewegen en gezonde voeding zijn mijn passie en wat is er mooier dan je passie met andere te delen.
 

Luuk van den Berg


SAMEN FIT 50+
COMBI FIT 

 

Anne Warnier


KIDSDANCE
STREETDANCE / HIPHOP
SELECTIE-/WEDSTRIJDTEAM

Hoi hoi, ik ben Anne en ik kom uit Breda. De afgelopen jaren was ik te vinden in verschillende wedstrijd teams zoals All Eyes On Us, Top Notch, The Bullet, maar ook als hulpjuf in Breda. Sinds seizoen 2021/2022 ben ik gestart bij de urban dans opleiding in Utrecht. Op zaterdagochtend sta ik in de zaal als dansdocente bij de Peuterdans, Kidsdance, Hiphop 8-10JR en bij Wedstrijdteam Big Base. 

Pleun Kalshoven


STREETDANCE / HIPHOP

Hoi allemaal!
Mijn naam is Pleun en ik dans al zolang ik me kan herinneren. Begonnen in de peuterdans en uiteindelijk doorgegroeid naar de wedstrijdteams van Fuse. Ik maakte deel uit van All Eyes On Us en dit seizoen zit ik in MegaCrew The Bullet. Ik geef sinds dit seizoen officieel les bij Fuse. Ik heb vanaf 2019 als hulpjuf gedraaid bij verschillende lessen en ben zo klaargestoomd om zelf groepen te gaan draaien. Ik geef les in Raamsdonksveer, waar ik Streetdance/Hiphop geef. Ik streef naar uitdagende en leerzame lessen, met uiteraard veel lol en plezier.

Dagmar Corbey


STREETDANCE / HIPHOP
SELECTIE-/WEDSTRIJDTEAM 

 

Jeanette van Groesen


PILATES 

Ik ben Jeanette van Groesen, woon in Made met mijn man en zoon.
Al op jonge leeftijd hielp ik in de gymzaal als hulpjuf,  een opleiding volgde en ik kon zelf aan de slag.
Door mijn vaste baan in gehandicaptenzorg lukte het niet meer om te combineren.
Maar helaas, ik was inmiddels al besmet met het les-geef-virus. Vanaf 2006 ben ik weer groepslessen gaan geven, zoals aerobics, Burn en Xcore en allerlei freestyle lessen. Ik vind eigenlijk àlles leuk en probeer de mensen mee te nemen in mijn enthousiasme en tot het uiterste te gaan…
 
Sinds 2021 heb ik de opleiding Pilates afgerond. Ik vind hierin een mooie balans voor mezelf. Wellicht is het ook iets voor jou en zie ik je in de les!!

Melissa van Nispen


DANCE FIT
DANSEN MET EEN BEPERKING

 

Ria Heyns

 


YOGA – FLOW 

Ik ben Ria Heyns en sporten en bewegen zijn al vanaf mijn jeugd mijn passie. Helaas was ik toen niet in de gelegenheid om van mijn passie meer dan een hobby te maken. Ik heb aan karate gedaan en ik doe aan wielrennen in mijn vrije tijd. 
 
Op latere leeftijd kwam ik in de gelegenheid om meer met mijn passie te doen en heb ik een vijfjarige opleiding tot hatha yoga-docent gevolgd met als specialiteit pranayama (ademtraining) en deze succesvol afgerond. Omdat ik mezelf wil blijven ontwikkelen heb ik het diploma AALO Klassiek Pilates Level 1 behaald. Verder heb ik een opleiding ontspanningsmassage gevolgd en het daarbij behorende diploma Massagetherapeut behaald. 
Ook vind ik het interessant mij te blijven ontwikkelen op het gebied van bewustzijn, omdat lichaam en geest in harmonie dienen te zijn. 
 
Bij Fuse in Rijen geef ik op dinsdagavond yoga-les. Ik houd van een ontspannen sfeer in de groep, maar schuw een aantal pittiger oefeningen ook niet. Kom vooral een keer meedoen om te beoordelen of mijn lessen iets voor jou zijn!