Lever uw oude mobiel hier in :)!!

03/02/2014 Geplaatst in: Nieuws

Dolfijnentherapie voor Renske ! 
(1 van onze toppers uit de kidsdance groep in Terheijden)

–> Lever hier uw oude mobiel in !!!!!

Renske is een meisje met downsyndroom. Ze is negen jaar. Renske heeft naast downsyndroom een ernstige spraakstoornis, namelijk spraakdyspraxie.

Renske is een heel sociaal kind, vind sporten erg leuk. Op donderdag een uurtje dansen bij danschool Fuse bijvoorbeeld ! Ook zwemmen vind Renske heerlijk. Afgelopen december heeft ze haar B diploma gehaald en gaat nu verder voor C. Renske heeft veel vriendjes en vriendinnetjes. Toch staat het praten haar in de weg. We merken dat het leeftijdsverschil met haar vriendinnetjes te groot word. Haar niveau ligt rond de vier jaar, ze is negen. Bekenden verstaan haar wel, onbekenden hebben daar steeds meer moeite mee.

In april 2010 heeft Renske voor de eerste keer dolfijnentherapie gevolgd in Curaçao. Na tien dagen intensieve therapie en een prachtige tijd in Curaçao, heeft Renske een paar grote sprongen voorwaarts gemaakt. Zowel het praten als concentratievermogen zijn erg vooruit gegaan. Op de dag dat wij terug zijn gekomen uit Curaçao, hebben wij gezegd, als we dit haar nog een keer kunnen geven, doen we dat meteen.

In december 2014 hebben wij haar weer ingeschreven voor de tweede keer therapie. We zijn heel hard aan het sparen maar we zijn er nog niet.

Een enthousiaste vriendin opperde het idee om, net als in 2010, wat acties op te zetten om aan geld te komen om de therapie te bekostigen.

Een actie hiervan is, mobieltjes verzamelen. Deze brengen namelijk aardig wat geld op.

Onze vraag aan u, uw familie en bekenden: Heeft u ergens in een la of achter in de kast nog een mobieltje liggen dat u wil doneren, wij zijn er blij mee !

Je kunt je mobiel inleveren bij Femke tijdens de danslessen of in de verzameldoos die in de stand bij het eenjarig bestaan van Fuse staat op zaterdag 15 februari aanstaande.

Mocht u in de gelegenheid zijn om op een andere manier te sponsoren, neem dan contact op met ondergetekende. ellendejonge@casema.nl

Alvast bedankt !

Marc, Ellen, Babet en Renske.

image002

Instagram Slider