SPORTLES AANBOD


FULLBODY WORKOUT (volwassenen)

De fullbody workout  is een training voor het gehele lichaam en daarbij gericht op mentale en fysieke ontwikkeling. Dit is door middel van kracht-, stretch-, yoga- en cardio-oefeningen. De work-out is een afgeleiden van de bootcamp en naast het trainen met eigen lichaamsgewicht komen hier ook materialen aan te pas; denk hierbij aan de kettlebel, gewichtjes en steps. Mede door deze combinatie is de work -out uitdagend voor zowel mannen & vrouwen.

Tijdens de work -out komen verschillende spiergroepen aanbod, deze worden op diverse manieren uitgedaagd om zich te ontwikkelen. De workout wordt op een laagdrempelige manier gegeven zodat het toegankelijk blijft voor iedereen. Het niveau bepaal je door de bewegingen en oefeningen zo krachtig mogelijk uit te voeren. Naarmate je vaker gaat meedoen aan de workout wordt je vanzelf sterker en soepeler waardoor de oefeningen makkelijker worden om uit te voeren.
Geschikt voor: Afvallen, conditie & krachtontwikkeling

Indoor Training Maandag 08.00 – 09.30
(start je workout met het tijdstip naar keuze)
Outdoor training Maandag 19.15 – 20.15
BBB Woensdag 08.45 – 09.45
Indoor training Woensdag 19.15  – 10.15
Indoor training Vrijdag 06.30 – 08.30
(start je workout met het tijdstip naar keuze)
BBB Vrijdag 08.45 – 09.45
Outdoor training Zondag 10.00 – 11.00

KIDSBOOTCAMP (vanaf 7 jaar)

Tijdens de training laten wij de kids zweten, hard werken en daarnaast lol met elkaar maken!

De training bestaat onder meer uit: estafettes, rennen, springen, tijgeren, opdrukken, buikspieroefeningen, conditietraining, samenwerken, voedingstips voor bepaalde doelstellingen en nog veel meer stoere activiteiten.
Met als uiteindelijk doel de kids op een leuke manier fitter te maken en plezier te beleven aan een uur kei hard sporten samen met je vrienden :-)!
Elke week is het verzamelen bij Dansschool Fuse en ga je vanuit hier (afhankelijk van het weer) op pad of blijf je in de zaal.

Kidsbootcamp Maandag 18.00-19.00
Kidsbootcamp Woensdag 18.00-19.00

KIDS – GYM (vanaf 4-6 jaar)

Het doel van de Kids-Gym is verdere uitbreiding van oefeningen gericht op de motorische ontwikkeling. Oefeningen bestaan uit:  balanceren, zwaaien, klauteren, werpen en vangen, springen, rollen, stuiten en lessen met materialen zoals hoepels, ringen, blokken en ballen. Daarbij maken ze kennis met verschillende toestellen en worden er sportieve spellen gespeeld maar het hebben van plezier met andere kinderen tijdens het gymmen blijft het belangrijkst.

Kids – Gym is voor kinderen vanaf 4 jaar. Vanuit deze groep bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar Kids – Bootcamp

Kids Gym Woensdag 17.00-17.45


NAAST DE GROEPSTRAININGEN KUNT U OOK
PERSOONLIJK MET ONS AAN DE SLAG DOOR MIDDEL VAN:

– Personal Training
– Small Group Training

Met personal training werkt u samen met één vaste, persoonlijke trainer aan een gezonde leefstijl.
Uw coach helpt u te komen tot een gezonde conditie, een sterk lichaam dat in balans is en een levensstijl die u zich gemakkelijk eigen kunt maken.

Bij ons komt u alleen voor blijvend resultaat;

  • Wij geloven in de drie-eenheid: sporten, voeding en coaching;
  • Samen werken aan een gezonde leefstijl die bij u past.
  • De doelstelling die gesteld is samen bereiken.

Personal training is meer dan alleen sporten. Samen met uw trainer bepaalt u concrete doelen voor een gezonde, actieve leefstijl. Om die te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in bewegen, voeding en ontspanning.

Samen gaan we daarnaar op zoek. Ook kijken we naar wat belangrijk is bij gedragsverandering en waarmee u rekening moet houden voor een blijvend resultaat. Zie het als een soort opleiding. Een wijze les waarin u een uitgebalanceerde leefstijl aanleert, die u een leven lang zelfstandig vol kunt houden.

Meer informatie? neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u van alle informatie kunnen voorzien