Fuse Dance Camp 2021

Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober 2021 is het alweer tijd voor de 6e editie van: ” Fuse Dance Camp NL ” in Terheijden.  Het Fuse Dance Camp NL in Terheijden is voor dansers van dansschool Fuse & voor niet leden. Alle dansers met de leeftijd 7 t/m 18 jaar mogen zich hiervoor opgeven.

Het danskamp bestaat uit verschillende activiteiten die in het teken staan van DANS zoals (minimaal) 6 workshops in verschillende dansstijlen en diverse groepsopdrachten. Ook zijn er extra activiteiten om er voor te zorgen dat jullie een fantastisch danskamp gaan beleven. Zo zijn we afgelopen edities gaan zwemmen, Fuse bioscoop, bonte avond, BBQ-en, chillen, een rap workshop en nog veel meer.

Als danser kun je kiezen uit 3 stijlen: ‘Hiphop’, ‘Breakdance’ OF Modern op beginner of gevorderd niveau. Er kunnen dus totaal 6 groepen komen, verdeeld in dansstijl en niveau. Per groep zijn er maar 25 (!) plekken beschikbaar. Schrijf je dus snel in want VOL = VOL.

Je kunt je voor 2 verschillende keuzes aanmelden (vind je blijven slapen b.v. nog iets te spannend of heb je het druk met examens, kies dan voor optie 2 zodat je toch kunt meegenieten).

1) Het volledige avontuur: 2 dagen + overnachting
Kosten: €110,- incl. Fuse Dance Camp T-shirt.

2) Alleen workshops (tijden worden t.z.t. bekend gemaakt)
Kosten: €75,- incl. Fuse Dance Camp T-shirt.
Schrijf je je voor 1 januari 2020 in dan krijg je ook nog eens 10% korting.

Wanneer we alle aanmeldingen hebben ontvangen wordt er een definitieve indeling gemaakt van groepen die op zaterdag met de start van het kamp bekend wordt gemaakt. Alle dansers worden op zaterdagochtend om 09.30 bij Sovak, Koningsveld 1 in Terheijden verwacht. Op zondagmiddag 16.30 zijn alle ouders/verzorgers van harte welkom om het danskamp met een kleine show van onze dansers samen af te sluiten.